TOKO GEIN

TOKO GEIN 100% Halal

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 1825 beoordelingen
23 aug 2019 om 19:56 Erg lekker en goed warm alles. Ook de porties goed gevuld. De kippastei had wel erg wel zout. Verder was het eten erggg lekker
22 aug 2019 om 21:21 Helaas niet zo goed deze keer. Kerrie ei 2 x besteld en betaald, maar niet gekregen en pannenkoeken waren glazig en niet gaa. Jammer
19 aug 2019 om 23:21 Usually these guys get a 5 star rating from me. This time around all was less. Chicken saag was way too salty, so much that I couldn't finish it and the chicken kashmiri that is advertised as "very mild" was so peppery that it delivered a snotty
17 aug 2019 om 22:08 Was er 10 min sneller dan aangegeven. Eten was heerlijk en goed warm!
15 aug 2019 om 19:56 Fantastisch! Lekker eten en op de minuut optijd!
13 aug 2019 om 8:59 Het smaakte lekker! Maar als je een vegetarische maaltijd besteld, vegetable malai korma, verwacht je wel dat het voornamelijk uit groente bestaat (als het ook word vernoemd als hoofd ingrediƫnt). Die zaten er helaas bijna niet in.
10 aug 2019 om 20:50 We asked for certain delivery time. Perfect! Food was really yummy delicious....
7 aug 2019 om 20:50 Butter chicken: very good. Chicken Karahi: excellent. Rice: good. Naan: good. Everything was delivered hot and in excellent condition around the time they had estimated the delivery. Awesome.
4 aug 2019 om 11:31 wij hadden roti rundvlees voor de 2e keer, hij was zeer zeer goed! had om wat meer jus gevraagd en ook gekregen, en was perfect! snelle bezorging.