TOKO GEIN

Recentebeoordeling


4 sterren uit 2897 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Toko Gein. Meer weten? Ontdek meer

4 feb 2023 om 15:58 De bestelling kwan na 90 min. Helaas was het voor een ander adres. Na nog 25 min was het eten er. Wat slecht smaakte, nat brood, paperdam helemaal verkruimeld. Desetr helemaal opgewarmd niet meer te eten..
3 feb 2023 om 20:26 Heerlijk gegeten, extra plate er bij besteld, kan ik er mooi 2 dagen van eten. Bezorging zou 60 minuten duren, maar was veel sneller.
3 feb 2023 om 20:08 Heerlijk gegeten! Kwaliteit is altijd goed.
3 feb 2023 om 3:11 Bij deze Butter chicken ga je wijn drinken , i.p.v. bier.
2 feb 2023 om 22:11 Eigenlijk was wachttijd bijna 2uur! Kregen na 90 min de verkeerde bestelling, na half uur de juiste. Waarschijnlijk nieuwe kok. Niet zoals we gewend waren. Verschrikkelijke maagpijn, van koud en te vet eten. Heel jammer!
2 feb 2023 om 9:05 Beetje weinig kaas op de pizza. En zou handig zijn als je de sausjes ook los kan bestellen voor als je extra saus wil of voor bij andere gerechten het wil want de sausjes zijn echt heerlijk!
29 jan 2023 om 20:58 Er was schimmel op mijn eten dus dat was echt schandalig en smerig zou hier niet bestellen straks wordt je nog ziek, wel heel vriendelijke bezorger
28 jan 2023 om 0:47 Sadly the pizza was very chewy, my jaw literally hurt from chewing by the time I ate it and Margherita was not very tasty.
27 jan 2023 om 23:04 Food as excellent as always. Butter Chicken is my kids favorite. Waiting time was worth it.
26 jan 2023 om 21:17 Smaak was prima! Iets of wat droog door te weinig saus. Ruim over een uur gewacht. 1 uur en 20 minuten.
25 jan 2023 om 22:50 Altijd heerlijk eten! Echte aanrader
23 jan 2023 om 20:54 Het was weer heerlijk. Lekker mals vlees, de reden dat wij hier graag bestellen.